Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt och i Bendinats bästa läge - Sold

Fakta Bilder

111m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Sällsynt tillfälle – lyxvåning med stor terrass mot havet

Denna pärla till bostad finns i ett exklusivt residens med absolut bästa läge i Bendinat. Lägenhetens boyta är på ca 111 m2 med en härlig omkring 30m2 stor terrass mot havet. Den elegant inredda bostaden erbjuder en rymlig salong med öppen spis och utgång till terrassen, en matsal och ett ljust komplett utrustat kök. Sovtrummen består av mastersvit med privat badrum och utgång till terrassen, ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter som detta mycket stiliga hem är utrustat med är isolerglas, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen, en gästtoalett, rörelsedetektorer, alarm och en stor garageplats inklusive förråd. Det välvårdade residenset erbjuder dessutom en gemensam trädgård med två swimmingpooler och en inomhuspool samt en personhiss i byggnaden. I omedelbar närhet finns den kungliga golfbanan av Bendinat, den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess trendiga barer, restauranger och lyxig shopping. Dessutom ligger många fina badstränder och vikar helt nära.

 • Boyta

  111m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7334
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: