Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus och solig trädgårdslägenhet i exklusiv residens med blick över Bendina

Fakta Bilder

240m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Den stora, vackra trädgårdslägenheten med sin magnifika ca 40 kvm stora solterrassen finns i ett luxuöst bostadskomplex i Bendinat som är mycket eftertraktad tack vare sin fina subtropiska trädgårdsanläggning, den fantastiskt stora swimmingpoolen, inomhuspoolen, bastun, gymmet samt säkerhetstjänsten. Bostaden är på generösa 240 kvm fördelat på två våningsplan. I entréplan finns ett rymligt vardagsrum med matsalsdel, öppen spis och utgång till den sköna solterrassen, ett öppet praktiskt och komplett inredd kök, masterbedroom med badrum en-suite och med utgång till terrassen, ytterligare ett sovrum, också det med eget badrum. En trappa ned finns två sovrum och två badrum. Ett av sovrummen används för tillfället till gym och är inredd med en bastu. Därutöver finns på detta våningsplan ett TV-rum, en matplats, ett pentry och ett arbetsrum. Detta våningsplan har egen ingång och är användbar t.ex. som gästvåning. Våningens övriga faciliteter är bl.a. centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, samt två garageplatser med förråd intill. Helt nära finns den eleganta yachthamnen av Portals Nous med sina exklusiva butiker, restauranger och barer, samt ett flertal vackra badstränder.

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  4016
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 332 985,82 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: