Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla i exklusiva Bendinat med havsutsikt

Fakta Bilder

470m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna vackra villan i söderläge finns i det exklusiva Bendinat, ett av de mest eftersökta villaområden på Mallorca. Fastigheten har en total yta på ca 2144 kvm, en boyta på ca 470 kvm, ett flertal terrasser och uteplatser samt en mycket vackert anlagd trädgård med pool. Tvåplansvillan innehåller i entréplan ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal, ett arbetsrum, köket som är komplett utrustat med plats för matbord, en sovrumssvit och en separat gästtoalett. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite, walk-in-wardrobe och access till privat terrass, ytterligare tre sovrumssviter samt en lounge, också den med tillgång till en terrass. Från denna terrass leder en trappa upp till den 60 kvm stora takterrassen med enastående utsikt. I bottenvåningen finns garaget med plats för två fordon och ett förråd. Övriga faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas- och solceller), alarm, isolerglas, video intercom samt automatiskt bevattningssystem för trädgården. Helt nära finns den lyxiga marinan Puerto Portals med dess stora utbud av restauranger, barer och shopping samt ett flertal fina badstränder.

 • Boyta

  470m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2762
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 269 868,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: