Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig etagelägenhet med privat trädgård - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Exklusivt läge i Bendinat – duplex-våning i lugn residens

Den eleganta duplexvåningen ligger i ett mycket välskött residens i eftertraktad läge i det exklusiva Bendinat. Bostadens bebyggda område är på ca 200m2 fördelade i två etage. I entréplan finns den rymliga salongen med matplats, det komplett utrustade separata köket, ett sovrum och ett badrum. Detta plan öppnar upp mot en vacker terrass och den privata trädgården. På övre plan ligger huvudsovrummet med badrum en suite, ytterligare två sovrum som delar på ett badrum samt ett arbetsrum/kontor. Det attraktiva residenset är omgiven av en välvårdad trädgårdsanläggning med en inbjudande swimmingpool. Övriga faciliteter och utrustning som detta stilfulla hem är utrustat med är tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt två parkeringsplatser i garage med elmanövrerad grind. Bendinat är en populär kustort på sydvästra Mallorca. Förutom den kungliga golfbanan av Bendinat är den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och lyxig shopping i omedelbar närhet samt många fina vikar och sandstränder.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2889
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: