Lavin Estates | I första linjen Puerto Portals - stor våning med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • I första linjen Puerto Portals - stor våning med havsutsikt och stor solig - Sold

Fakta Bilder

223m2 3 Sovrum i Puerto Portals - Sold

Närmare den exklusiva marinan Portals och sandstränder kan du inte komma.

Denna unika lägenheten med stor utomhusterras ligger inom gångavstånd från den exklusiva småbåtshamnen i Portals och njuter av en underbar fri havsutsikt. Bostaden är i behov av renovering, men med våra renommerade byggare och arkitekter blir detta en riktig lyxvåning. Boytan är på hela 223m2 med stor terrass och omfattar i ljus och öppen planlösning ett stort vardagsrum och matsal med komplett utrustat kök, tre sovrumsviter samt en separat gästtoalett. Våningen kan antingen bli 3 sovrum eller om önskat 2 större med eget badrum. Höjdpunkten till detta underbara lyx hem är den stora terrassen där jacuzzi samt bbq del kan placeras och vi vill inte att förglömma den spektakulära vyn över marinan och medelhavet med perfekt läge för solnedgångar. Till bostadskomplexet hör en gemensam swimmingpool omgiven av en charmig medelhavsträdgård med automatisk bevattning. Puerto Portals har mycket att erbjuda från designerbutikerna, eleganta restauranger och trendiga barer till de fantastiska stränderna.

Våningen säljs orenoverad, detta för att ge dig som köpare bästa flexibilitet att få det du önskar i materialval och smak.

 • Boyta

  223m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7370
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: