Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fabulös lyxvåning med havsutsikt i privilegierat läge - Sold

Fakta Bilder

155m2 3 Sovrum i Portals Nous - Sold

På bara fem minuters promenad till den berömda marinan Puerto Portals!

Denna formidabla lägenhet är del av ett exklusivt bostadskomplex med endast sju bostäder som bjuder på en underbar utsikt över havet. Residenset har en välskött trädgård med gemensam pool, bastu, garage och hiss. Själva lägenheten är av hög kvalitet med ett rymligt och genomtänkt rumskoncept. Den ljusa öppna planlösningen med vardagsrum/matsal och med stora glaspartier leder ut till den generösa havsutsiktsterrassen i söderläge. Det separata, rymliga fullt utrustade köket med grovkök ligger intill. Sovtrakten består av tre dubbelrum och tre badrum (två av dem en-suite). Från detta exceptionella residens har man gångavstånd till centrum av Portal Noussom har ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker samt den fashionabla marinan Puerto Portals. Även de vackra stränderna och vikarna på sydvästra kusten av Mallorca kan nås på bara några minuter.

Ytterligare utrustning: dubbla fönsterglas, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, gäst-wc

 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  6665
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: