Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Flott lägenhet med havsutsikt i Palma-stadsdel Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

101m2 2 Sovrum i Palma - Sold

Helrenoverad lägenhet med två terrasser

Med bara några steg från den omtyckta stadsdelen Santa Catalina finns denna omfattande i ljusa färger renoverade lägenhet med en boyta om ca 101m2. Bostaden har ett öppet område med vardagsrum, matplats och det komplett utrustade köket i stilig samklang med en terrass utanför, som bjuder på en härlig blick över takåsarna i Palma och ända bort mot hamnen. Det finns ytterligare en terrass som tillhör den största sovrumssviten. Dessutom finns ett sovrum och ett separat badrum till. Övriga faciliteter och utrustning som detta stiliga hem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme och luftkonditionering varm/kallt i alla rum. Santa Catalina är en levande stadsdel med en vacker saluhall, talrika restauranger, barer, kaféer och bara några minuters promenad till den historiska stadsdelen av Palma.

 • Boyta

  101m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7302
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: