Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny lyxvåning med stor terrass i soligt västerläge och fri utsikt över havet

Fakta Bilder

118m2 3 Sovrum i San Agustin

Här kan du njuta av slående vacker utsikt och gedigen bekvämlighet året runt, gångavstånd till stranden eller njut av fastighetens exklusiva pool och soldäck

Detta lyxiga bostadskomplex med endast åtta lyxlägenheter är för närvarande under uppbyggnad med ett perfekt läge i närheten av Palma och bjuder på en underbar utsikt över Medelhavet! Bostaden som presenteras här är utrustad med material av hög kvalitet, har fina naturstengolv i vardagsrum, ett mycket modernt elegant kök med integrerade vitvaror och bänkskivor i sten, tre sovrum och två badrum. En rymlig layout av rummen och fönsterfronter från golv till tak ger ett behagligt ljusinsläpp och atmosfär. Från den stora terrassen på ca 22m2 är utsikten över havet helt betagande. I den trevliga utemiljön kommer det att finnas ett gemensamt poolområde med soldäck. En parkeringsplats i det underjordiska garaget som lätt kan nås med hissen ingår. Denna exklusiva bostad har ett perfekt läge med bara några minuters biltur till vackra badstränder, den kungliga golfbanan Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med dess trendiga restauranger och kaféer. Huvudstaden Palma ligger också inom nära räckhåll. Missa inte denna fantastiska möjlighet.

 • Boyta

  118m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  6635
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 588 213,84 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: