Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Härlig och modern trädgårdslägenhet

Fakta Bilder

107m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Underbar lägenhet på bottenvåningen i en fantastiskt residens

Denna härliga och moderna trädgårdslägenhet ligger i ett fantastiskt bostadskomplex i Santa Ponsa .Lägenhetens bebyggda område är på ca 107m2 med en stor terrass. I denna lägenhet på bottenvåningenf inns ett stort vardagsrum / matsal, ett komplett utrustat kök, ett sovrum med badrum en suite och tillgång till terrassen samt ytterligare två sovrum med delat badrum. I det charmiga bostadskomplexet finns ett gemensamt poolområde omgiven av en vacker trädgårdsanläggning. Ytterligare funktioner och utrustning inkluderar syd orientering, isolerglas, golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm/kallt och en parkeringsplats i garage. Bostaden ligger i ett eftertraktat område nära de tre golfbanorna i Santa Ponsa och bara några minuter från flera vackra sandstränder och den romantiska småbåtshamnen i Port Adriano.

 • Boyta

  107m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7331
 • Badrum

  2
 • Pris

  676 687,31 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: