Lavin Estates | Etagevåning med privat pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Etagevåning med privat pool

Fakta Bilder

139m2 3 Sovrum i Palma

Unik lägenhetsprojekt i bästa läga

Denna etagevåning är unik i sitt slag med egen pool på den privata terrassen mitt i Santa Catalina, en mycket eftersökt stadsdel av Palma. Duplex-lägenheten som är under byggnation har ett bebyggd område av ca 139m2 med en terrass om ca 42m2. I bottenvåningen kommer det att finnas ett stort komplett utrustat kök med vardagsrum och matsal i öppen planlösning och med utgång till terrassen med poolen. På övervåningen kommer man att få en hall, tre rymliga sovrum varav två med privata badrum en suite samt en separat toalett. Övriga faciliteter och utrustning som bostaden utrustas med är en gästtoalett i bottenplan, stora fönsterpartier med luftig högt i tak, trägolv, tvåglasfönster, elvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektor, video intercom och ett alarmsystem. Strax utanför Paseo Maritimo finns det livliga Santa Catalina-distriktet som har vuxit upp runt sina lokala färskvaruprodukter. Detta internationella område är alltmer populär med en trendig bohemisk känsla fylld med kaféer, barer och restauranger.

 • Boyta

  139m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7316
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 056 237 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: