Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för förstklassig designe-villa med separat gästhus i Costa de l

Fakta Bilder

378m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Med en strålande havsutsikt och i söderläge är denna minimalistiska villa under uppförande i Costa de la Calma. Fastighetens tomtmark är på ca 1352 kvm, bebyggd område ca 723 kvm varav bostadsytan upptar ca 378 kvm, härliga solterrasser, saltvattenpool och lättskött trädgård. Husets två våningsplan omfattar i entréplan generös salong, matsal, ett komplett utrustat öppet lyxkök, gäst-wc, ett förråd och allt angränsande till en fantastisk terrass och infinitypool. I övervåningen planeras det för sovrum – alla med privata badrum en suite och utgång till balkong. Förutom den exklusiva huvudbyggnaden kommer det ett separat gästhus att finnas som innnehåller i bottenvåningen ett sovrum med badrum en suite och en trappa upp en tvättstuga och garaget. Övriga faciliteter inkluderar bla två hissar, ett garage med el. garageport och med plats för upp till tre fordon, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, domotic system, video intercom, alarmanläggning och automatiskt bevattningssystem för trädgården. Costa Calma är en vacker plats på den sydvästra kusten av Mallorca som ligger nära Santa Ponsa med sina trevliga badstränder. Palma stad är ca 20 kilometer bort. Färdigställande av detta eleganta boende är planerad till slutet av 2018.

 • Boyta

  378m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2777
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 719 704,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: