Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt historiskt lägenhetshus i Gaudi-stil i det eftertraktade El Terreno

Fakta Bilder

600m2 7 Sovrum i Palma

Lavin-Estates erbjuder en fantastisk möjlighet att investera i ett spektakulärt historiskt lägenhetshus i det eftertraktade området El Terreno. Lägenhetshuset har behållit flera original detaljer som gör huset mycket speciellt såsom fönster av den berömda arkitekten Gaudi, klinker i mallorkinsk stil från 1890 samt tidstypiska detaljer från början av 1900. Lägenhetshuset har tre separata lägenheter samt flera olika terrasser och en mycket vacker medelhavs trädgård med möjlighet att bygga en pool. Boytan är uppdelad på fyra våningar och på entréplan finns det en rymlig salong med utsikt och utgång mot trädgården, ett komplett utrustat kök och en gästtoalett. En trappa upp finns tre sovrum, ett av dem med privat badrum en suite, ett separat badrum, tvättstuga, ett rum som används till gym och en terrass. På andra våningen finns två bostäder för gäster. Ett av dem är inredd med två sovrum, ett badrum, tvättrum, allrum och litet kök. Den andra bostaden har också två sovrum, ett badrum, allrum, litet kök och terrasstillgång. Högst upp i huset ligger en vacker överbyggd takterrass med en underbar havsutsikt. Övriga faciliteter och utrustning som detta enastående hem erbjuder är bl.a. centralvärme, hiss samt ett garage med elektrisk manövrerbar port. Palmas city med dess stora utbud av förströelse är en kort promenad bort.

 • Boyta

  600m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  7133
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 830 031,38 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: