Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslagen Frontline-villa mot havet i Cala Llamp - Sold

Fakta Bilder

291m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Med en enastående fri sikt över Medelhavet ligger detta underbara hem på en höjd i Cala Llamp med promenadavstånd till Beach Club och bara några bilminuter från den exklusiva hamnen Puerto Andratx. Fastighetens tomtyta är på ca 835 kvm och har skyddad insyn. Boytan är ca 291 kvm fördelad på huvudbyggnad och ett separat gästhus. Det finns flera sköna terrasser för både sol och skugga om ca 181 kvm med fastbyggd grillområde på ett av dem, en vacker infinity-pool med jacuzzi samt en välvårdad trädgård. Huvudbyggnaden är i två plan och innehåller i entréplan en generös salong och matsal, köket som är komplett inredd och utrustat samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot den fantastiska utemiljön med poolen alldeles utanför dörren. I övervåningen finns tre sovrum, alla med lyxiga privata badrum en suite och terrass-tillgång. Gästhuset med separat ingång är inredd med ett allrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliter och utrustning som detta drömboende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (olja), isolerglas, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage.

 • Boyta

  291m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2735
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: