Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv Frontline-Villa - Sold

Fakta Bilder

335m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

I första linjen och med tillgång till havet ligger denna magnifika lyxvillan i Nova Santa Ponsa och njuter av en milsvid panoramablick över Medelhavet ända bort mot ön Ibiza. Fastighetens tomtyta är på ca 1.250 kvm, bostadsytan 335 kvm fördelade på två våningsplan. Det finns ett flertal sköna terrasser både med och utan tak som är ca 136 kvm tillsammas, en fantastisk swimmingpool och en välvårdad trädgårdsanläggning. Villan innehåller på entréplan: en generös salong och matsal, ett arbetsrum med öppen spis, ett komplett inredd kök med matplats och förråd intill, ett sovrum med badrum en suite samt ett gäst-wc. Över en innergård (patio) når man ett rum till som passar förslagsvis till rum för gäster eller som gym. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot terrasserna, poolområdet och trädgården. En trappa upp finns två sovrum, båda med privata badrum en suite, dressingroom och privat terrass. Dessutom ytterligare två sovrum med badrum en suite. I bottenvåningen ligger en bodega, förråd och ett maskinrum. Övriga faciliteter och utrusnting som detta storslagna hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (olja), golvvärme, video intercom, alarm, automatiskt bevattningssystem för trädgården, ett dubbelgarage, carport samt tre p-platser ute. Santa Ponsa erbjuder en mångfald nöjen, shopping, bra restauranger och barer, tre golfbanor och fina sandstränder. Palma stad är bara ca 15 bilminuter bort.

 • Boyta

  335m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2726
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: