Lavin Estates | Elegant villa i traditionell stil i Palma–Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa i traditionell stil i Palma–Bonanova - Sold

Fakta Bilder

0m2 4 Sovrum i Palma - Sold

I Bonanova, en exklusiv och lugn stadsdel av Palma och intill en vacker park ligger detta vackra hus på en grönskande tomt om ca 750 kvm med swimmingpool. Tvåplanshusets boyta är på ca 350 kvm med stora och fina solterrasser och omfattar i entréplan ljus och rymlig vardagsrum med öppen spis och utgång mot terrassen med pool och stor fastbyggd grillplats, det komplett utrustade köket med matplats, litet kontor, tvättstuga, gästtoalett samt förråd. En trappa upp ligger två sovrumssviter med utgång till terrassen, två mindre sovrum och ett arbetsrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta ombonade hus erbjuder är bla värme, luftkonditionering varm/kallt, fina parkett- och stengolv, fönsterluckor i trä, ett garage och p-.platser utomhus. Slottet Bellver finns helt nära och till cityn med dess stora utbud av förströelse tar det inte många minuter att åka till.

 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7138
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: