Lavin Estates | Imponerande Frontline-villa i Porto Cristo
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande Frontline-villa i Porto Cristo - Sold

Fakta Bilder

450m2 6 Sovrum i Porto Cristo - Sold

I söderläge, rogivande omgivning och bara några steg från svalkande morgondoppet ligger detta stiliga hus i den mysiga orten Porto Cristo på en tomt om ca 1118 kvm. Villans bostadsyta upptar ca 450 kvm med många sköna terrasser och balkonger, en 20 x 6 m pool samt en snygg trädgårdsanläggning. Husets tre våningsplan innehåller i entréplan rymlig salong med öppen spis, matsal, köket som är komplett utrustat med matplats och tillgång till terrassen, ett sovrum, ett badrum samt tvättstuga. En trappa upp ligger huvudsovrummet med privat badrum en suite, två sovrumssviter samt ytterligare ett sovrum. Alla sovrum har access till den stora inbyggda balkongen på övervåningen. I husets bottenvåning ligger sommarköket med grillplats och med plats för stort matbord, ett gym med bastu och badrum, arbetsrum, grovkök, personalrum med badrum samt flertal förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är bla golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, garage med elektriskt manövrebar port och inte minst en liten 6 x 2 m inomhuspool. Till centrum av Porto Cristo med dess stora utbud av restauranger, barer och inköpsmöjligheter tar det inte många minuter att promenera till.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  9058
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: