Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luxuös etagevåning frontline med Paseo Maritimo - Sold

Fakta Bilder

288m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Med ett enastående läge i första raden till den berömda Paseo Maritimo i Palma de Mallorca ligger denna lyxiga etagevåning som delvis renoverades år 2009 och är klar för inflyttning. Toppläget helt nära många restauranger, tavernor och butiker, drömutsikten mot havet, hamnen och katetralen gör bostaden särskild attraktiv. Lägenhetens boyta är på ca 288 kvm med flertal fina terrasser och balkonger som bjuder på fin utsikt. Etagevåningens övre del är på 174 kvm fördelad på: ca 60 kvm stor salong och matsal med access till en ca 33 kvm balkong, komplett utrustat elegant kök, tre sovrum, alla med privata badrum en suite – ett av dem med jacuzzi – samt en tvättstuga med liten terrass att hänga tvätt på. Nedre etaget som är på omkring 104 kvm är inredd med ett fitnessrum med bastu, jacuzzi och badrum, ett bibliotek, ett förråd och en ca 104 kvm stor terrass. Övriga faciliteter och utrustning som detta stiliga hem erbjuder är bla marmorgolv, luftkonditionering, centralvärme och fönster med förstärkt isolering. I bostadskomplexet finns dessutom en gemensam 15x7 meter swimmingpool, hiss, video porttelefon, säkerhetskameror och en fastighetsskötare. Det är också möjligt att köpa en parkeringsplats till.

 • Boyta

  288m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  32965
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: