Lavin Estates | Praktfull villa med drömblick mot havet och golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull villa med drömblick mot havet och golfbanan - Sold

Fakta Bilder

600m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

I ett av Mallorcas mest eftersökta områden vid den kungliga golfbanan Royal Bendinat, finns denna imponerande villan i neoklassikt stil med representativ interieur. Den terrasserade fastigheten i söderläge har en tomtyta om ca 2148 kvm, en boyta på ca 600 kvm, öppna solterrasser om ca 180 kvm, överbyggda terrasser på 80 kvm samt en underbar trädgårdsanläggning med en ca 70 kvm stor swimmingpool. Tvåplansvillan innehåller i entréplan: spatiös salong med öppen spis och pianobar, matsal, köket som är komplett utrustat, grovkök, en gästtoalett, master bedroom med walk-in-closet och badrum en suite med jacuzzi. I övervåningen ligger tre sovrum med angränsande terrass mot havet, två badrum, ett bibliotek med öppen spis och terrass, samt ytterligare ett sovrum med badrum en suite och terrass. I källaren finns två rum för fri användning, liksom motorrummet. Övriga faciliteter och utrustning som detta utsökta hem erbjuder är bla luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, video intercom, alarm, automatiskt bevattningssystem för trädgården, tvåglasfönster samt ett dubbelgarage. I omedelbar närhet finns den lyxiga marinan av Puerto Portals med excellenta restauranger, barer och lyxig shopping, golfbanan och trevliga badstränder. Palma stad är ca 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  600m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2774
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: