Lavin Estates | Premium-Villa med panoramablick över havet i Nova…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Premium-Villa med panoramablick över havet i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

346m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta förstklassiga hus har ett perfekt läge i Nova Santa Ponsa, totalrenoverades med material av högsta kvalitet. Villan ligger på en tomt om ca 927 kvm och erbjuder en hänförande panoramablick över havet och Malgratöarna. Villans två våningsplan har ca 346 kvm boyta, flertal sköna terrasser i rätt solläge om ca 85 kvm och en mycket stilfull och vacker anlagd trädgård med klippor, stenväggar och swimmingpool. Huset välkomnar med en antik entréport och vidare till ett öppet komplett utrustat kök, matsalen och den ljusa salongen. Stora dörrpartier öppnar upp mot den inbyggda terrassen med sommarköket och mot det stora poolområdet. I övervåningen ligger biblioteket, master bedroom med badrum en suite, dressingroom och privat terrass, dessutom två sovrum, ett av dem med badrum en suite och privat terrass samt ett separat badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhem erbjuder är bla tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarm, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage med el.mövrerbar port. Nova Santa Ponsa erbjuder en perfekt infrastruktur, en fin sandstrand, flera utsökta restauranger och butiker och Palma stad är bara ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  346m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9101
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: