Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproduktion av drömvilla vid havet

Fakta Bilder

390m2 4 Sovrum i Porto Cristo

Denna fantastiska villa är just nu under byggnation i den vackra hamnstaden Porto Cristo med ett enastående läge direkt vid havet. Villan byggs med stor omsorg om detaljerna och bara med högsta kvalitetsmaterial – såsom element i stål och glas. Fastigheten ligger i en lugn och naturlig omgivning och har en markyta på ca 501 kvm, en boyta om ca 390 kvm, en fantastisk ca 18 kvm stor swimmingpool samt en 17,5 kvm stor inomhuspool. Villans ljusa och luftiga rum fördelas enligt följande: entréplan innehåller en stor och ljus öppen yta – bestående av lyxig komplett utrustat kök, elegant salong med öppen spis och terrassutgång samt ett gäst-wc. En trappa ned placeras det eleganta huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom och terrass samt ytterligare två sovrumssviter, också de med utgång till en terrass med blick mot havet. Den famösa takterrassen erbjuder inte bara en underbar swimmingpool och mysig lounge utan imponerar också stort med dess otroliga panoramautsikt över havet. Här kommer också en separat toalett och ett förråd att finnas. I bottenvåningen planeras det för ytterligare ett sovrum med badrum en suite, ett gym, inomhuspool med bastu och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket lyxiga hem erbjuder är bla golvvärme, alarmanläggning, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, en hiss samt ett stort garage med elektrisk manövrerbar port. På promenadavstånd finns de berömda grottorna av Porto Cristo. Den mysiga hamnen med dess inbjudande restauranger, barer och shopping samt ett flertal fina badstränder finns också helt nära. Färdigställandet av projektet är beräknad till 2017.

 • Boyta

  390m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9056
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 659 863,95 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: