Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa med stor medelhavsträdgård och havsutsikt

Fakta Bilder

373m2 4 Sovrum i Son Servera

Denna fantastiska villa i söderläge med en härlig trädgårdsanläggning i medelhavsstil finns i en rogivande omgivning i utkanten av ett naturreservat på en mot havet sluttande mark i Costa de los Pinos – Son Servera. Fastighetens tomtyta är på ca 2.188 kvm, bebyggd område ca 618 kvm, boytan ca 373 kvm, en underbar utemiljö med sköna terrassområden, mysiga viloplatser, en pool och allt omgiven av en välvårdad och lättskött grönskande trädgård. Husets två våningsplan innehåller i bottenvåningen en gästlägenhet inredd med stort vardagsrum/matsal, två sovrum, ett av dem med privat badrum en suite, ett separat badrum, ett nytt komplett utrustat kök. Här finns också förråd, vinkällare och ett litet rum till. Övervåningen erbjuder en stor ljus salong med öppen spis och utgång mot en fin terrass med utsikt mot havet, matsal med tillhörande terrass, köket som är komplett utrustat, mycket modern med påkostad inredning, terrassutgång, ett skafferi samt en gästtoalett. Här ligger också huvudsovrummet med stor privat badrum en suite och jacuzzi, golvvärme och bastu samt ett sovrum till. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är bla oljepanna, solceller för varmvattenberedning, vackra parkettgolv, tvättstuga, alarmsystem, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgåden, garage med plats för ett fordon samt en carport där två bilar får plats. Bostaden ligger helt nära golfbanan i Son Servera, fina sandstränder, hamnen, restauranger, barer och små butiker.

 • Boyta

  373m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9053
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 823 048,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: