Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med strålande havsutsikt i Costa de los Pinos - Sold

Fakta Bilder

376m2 6 Sovrum i Son Servera - Sold

Detta vackra drömhus i söderläge med underbar havsutsikt ligger i ett vackert grönområde. Villan byggdes 2008 i unik modern och nordisk design med material av högsta kvalitet i Costa de los Pinos, ett exklusivt bostadsområde med många lyxvillor, vackra sandstränder, trevliga barer och restauranger. Fastighetens tomtmark är på ca 1378 kvm, bebyggd område ca 471 kvm, boytan ca 376 kvm med flertal sköna terrasser, både med och utan tak runt hela huset samt en mycket trevlig utemiljö med swimmingpool, BBQ-område och medelhavsträdgård. Huset är byggd i flera våningsplan. I bottenplan finns sovrum för gäster med badrum en suite och privat ingång, tvättstuga, stort förråd och ett stort garage. I villans entréplan finns en stor, ljus öppen salong/matsal med utgång till en mycket vacker terrass mot havet, det komplett utrustade köket med matplats och terrasstillgång samt ett personalrum med badrum. En trappa upp ligger ett allrum och två sovrumssviter med terrasstillgång. Högst upp i huset finns huvudsovrummet med badrum en suite, ett sovrum till och ett separat badrum. Också dessa sovrum kan njuta av utsikten från solterrasser. Övriga faciliteter och utrustning är luftkonditionering varm/kallt i vissa rum, golvvärme, isolerglas, alarmsystem och automatiskt bevattningssystem för trädgården.

 • Boyta

  376m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  9062
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: