Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär byggtomt direkt vid havet

Fakta Bilder

0m2 1 Sovrum i Camp de Mar

Njut av Medelhavets livsstil precis vid havet

Byggtomten som är i en klass för sig ligger vid havet i den lugna viken "Cala en Cranc" nära Port Andratx och erbjuder även direkt tillgång till havet och morgondoppet. Ett lyxigt villaprojekt med separat gästhus är redan under planering. Totalt sju sovrumssviter, ljust vardagsrum/matrum med öppen komplett utrustat elegant kök och flera mysiga lounge-områden ger gott om utrymme för dig och dina gäster. De moderna byggnader med generös formgivning fogar sig harmoniskt in i den i tropisk stil terrasserade trädgården och den omgivande naturen med fantastisk utsikt över det turkosa Medelhavet. Det välkända Port Andratx med sin exklusiva småbåtshamn och ett varierat gastronomiskt erbjudande kan nås på bara några minuter med bil.

De angivna priserna gäller endast tomtmarken.

 • Tomt

  4007m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  2985
 • Badrum

  1
 • Pris

  11 633 354,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: