Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla i bästa sydvästläge attraktivt belägen 5 Min utanför Palma

Fakta Bilder

Nybyggd och generös lyxvilla i bästa sydvästläge attraktivt belägen 5 Min utanför Palma

En extraordinär villa med spektakulär arkitektur nära hav och Palma stad

Villan är belägen med nära till allt samtidigt som den upplevs som mycket generös och ett hem där inne och uterum integreras.  Villan har tre plan byggd med endast det bästa i materialval och kvalitetstänk och fördelas enligt följande: i entréplan finns ett stort vardagsrum / matsal med öppen spis och tillgång till terrasser och poolen, ett öppet komplett utrustat luxuöst modernt kök samt en gästtoalett. Övervåningen kommer att erbjuda ett rymligt master bedroom med badrum en-suite och walk-in-wardrobe samt tillgång till en terrass, dessutom ytterligare fyra sovrumsviter, vissa med tillgång till terrasser. På botttenvåningen finns ett gym med ett spa och badrum, en gästlägenhet som är inredd med ett allrum, ett sovrum och ett badrum, därutöver finns här en vinkällare, ett garage för flera fordon samt ekonomiutrymmen. Denna fenomenala egendom har många egenskaper som takterrassen som bjuder på en hisnande utsikt över hav och land. Utemiljön kommer definitivt att vara platsen att trivas och koppla av i den underbara infinitiypoolen och den vackra medelhavsträdgården. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömboende erbjuder är bl.a. isolerglas, en hiss, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video-intercom, ett larmsystem och ett bevattningssystem för trädgården. Fastigheten ligger lugnt i det populära bostadsområdet Cas Catala på sydvästra Mallorca. Den kungliga golfbanan Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, trendiga barer och butiker ligger i omedelbar närhet. Huvudstaden Palma kan nås på cirka 15 minuter.

 • Boyta

  520m2
 • Tomt

  1185m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  104353
 • Badrum

  7
 • Pris

  8 955 345,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: