Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig villa med vidsträck utsikt - Sold

Fakta Bilder

326m2 5 Sovrum i Calvia - Sold

Fantastisk belägen villa på landet

Denna förstklassiga villan med enastående utsikt över det mallorcinska landskapet och bergsskedjan Tramuntana är för närvarande under byggnation med gångavstånd till byn Calvia. På en tomt om ca 900m2 uppförs en rymlig tvåplansvilla med ca 326m2 bostadsyta. Huset omfattar i entréplan generös salong/matsal, ett integrerad komplett utrustat kök, ett arbetsrum, ett lekrum samt en separat toalett. Detta plan öppnar upp mot flera sköna terrassområden både med och utan tak, swimmingpoolen, grillhörnan samt snyggt anlagd trädgård i medelhavsstil. En trappa upp är sovrummen placerade med fem sovrum, tre av dem med privata badrum en suite, två som delar på ett badrum samt två av sovrummen får utgång till en terrass. Villan byggs med hög standard och elegant design och förses med centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, en Carport med plats för två fordon och automatisk trädgårdsbevattning. Den genuina byn Calvia ligger på sydvästra Mallorca mitt i det vackra berglandskapet med några butiker och restauranger. Palma stad och Santa Ponsa kan nås på ca 20 minuter med bilen.

Foton: Marco Richter Photography

 • Boyta

  326m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2875
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: