Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt till ett modernt hus med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

250m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Skön Medelhavs livsstil i ditt nya hem!

Med en fantastisk havsutsikt ligger den vackra gröna byggtomten i det eftertraktade San Agustin som är indelad i fem tomter på ca 600 och 650m2. På varje tomt planeras ett modernt stadshus i två våningsplan som består av en rymlig välkomnande entréhall, ett öppet vardagsrum/matrum med öppen spis, ett modernt designerkök, en mastersvit med eget badrum samt tre sovrum till och ett badrum. Utemiljön inkluderar öppna och täckta terrasser, en privat pool och en anlagd trädgård. Låt dig förtrollas av den underbara utsikten och njut av den sköna Medelhavsstilen! San Agustin är den perfekta platsen på Mallorcas sydvästra kust - på några minuter kan du nå det urbana livet i huvudstaden Palma, lika snabbt är du på öns vackraste stränderna och vikarna. Den kungliga golfbanan i Bendinat och den fashionabla marinan Puerto Portals ligger också i närområdet.

 • Boyta

  250m2
 • Tomt

  650m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2270
 • Badrum

  3
 • Pris

  961 170,09 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: