Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt belägen tomt i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

275m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Förvärva denna byggtomt och skapa ditt drömhem!

Denna fantastiska tomt på ca 912m2 har ett utmärkt läge i Nova Santa Ponsa - en licens för uppförandet av en villa på ca 275m2 har redan lämnats in så att du kan börja bygga snabbt. Den planerade villan kommer att sträcka sig över tre våningsplan och förses med ett rymligt vardagsrum, ett komplett utrustat kök med matplats, tre sovrumssviter, gästtoalett, gym, vinkällare, ekonomiutrymmen och ett dubbelgarage. Utemiljön är planerat för flertal terrasser, ett poolområde och en trädgård i Medelhavsstil. Detta är en fantastisk möjlighet att skapa en drömbostad där kreativitet vad gäller utrustning och inredning inte sätta några gränser.

 • Boyta

  275m2
 • Tomt

  912m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2951
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 474 976,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: