Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig finca-egendom med utsikt över Esporles

Fakta Bilder

375m2 5 Sovrum i Esporles

Exceptionellt byhus med 11.000 m2 mark och vacker trädgård

Den soldränkta egendomen ligger i Esporles, en charmig mallorcinsk by inte långt från Palma. Från huset och trädgården kan du njuta av en underbar vidsträckt utsikt över byn och den böljande landsbygden. Husets detaljer som synliga takbjälkar, natursten, träfönster och -dörrar, typiska mallorcinska golvplattor och en rustik öppen spis tillför den traditionella fincan dess charm. Generösa umgängesytor, fem sovrum och fyra badrum erbjuder tillräcklig med utrymme för familj och gäster. På den stora fastigheten finns ett separat gästhus med sovrum och badrum, flera mysiga terrasser, uteplatser och en pool. I den underbara trädgården växer mängder av bougainvilles, aromatiska örter och läckra apelsin-, citron-, lime- och fikonträd som kommer naturälskare och hobbykockar att glädjas åt. Esporles är idealiskt beläget för de som söker landsbygdens charm och det rogivande bylivet, men som också vill utnyttja huvudstadens stora utbud av restauranger, kultur, nattliv och shopping som bara är en 20 minuters biltur bort.

 • Boyta

  375m2
 • Tomt

  11714m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7397
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 884 559,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: