Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa med massor av charm i vackra Bonanova - Sold

Fakta Bilder

430m2 5 Sovrum i Bonanova - Sold

Vacker villa med bästa läge i Bonanova – med utsikt över trädgården och det mallorquinska landskapet

Detta förtjusande hem finns i ett mycket eftertraktat villaområde av Bonanova, helt nära öns huvudstad Palma och därmed mycket fridfull och ändå central med restauranger, shopping, flera stränder och hamnen bara några bilminuter bort. Fastighetens tomtmark är på cirka 890m2, konstruerad yta ca 430m2, magnifika solterrasser på olika nivåer med takterrass på totalt ca 200m2, en mysig grillplats, en underbar pool och en charmig grönskande trädgård. Den ljusa och luftiga tvåplansvillan innehåller i entréplan en generös salong med fantastisk öppen spis, matsal, köket som är modern och komplett utrustat med angränsande grovkök, masterbedroom med badrum en-suite, ett kontor/sovrum samt en gästtoalett. Övervåningen är inredd med en lounge, två sovrum med privata badrum en suite som delar på en terrass samt ytterligare ett sovrum. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar treglasfönster, centralvärme, luftkonditionering och en carport.

 • Boyta

  430m2
 • Tomt

  890m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7169K
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: