Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk belägen villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

270m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Hemtrevlig villa med pool och stora terrasser, gångavstånd till stranden

Med promenadavstånd till den stora stranden i Santa Ponsa ligger den charmiga villan med vackert högt läge och fantastisk havsutsikt på en tomt om ca 1.480m2 varav boytan upptar omkring 270m2. Huset är omgiven av en prunkande uppvuxen medelhavsträdgård och flera stora terrasser för både sol och skugga. Villan innehåller i entréplan en ljus välkomnande hall, rymlig vardagsrum/matsal med öppen spis, ett komplett utrustat öppet kök med plats för matbord, grovkök, förråd och gästtoalett med dusch. Därutöver finns här också en rymlig mastersvit med badrum en suite och jacuzzi samt utgång till terrassen med blick mot havet. Den sköna utemiljön bjuder på en liten damm, grillhörna och inbjudande swimmingpool. Dessutom leder en trappa upp till en magnifik takterrass som också den bjuder på en härlig fri utsikt över hav och land. I bottenvåningen finns ett kontor, två sovrum med utgång till en gemensam terrass, ett badrum, ett stort sovrum med alllrum samt två förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatisk trädgårdsbevattning, ett dubbelgarage med elektrisk grind samt en carport med plats för tre fordon. Santa Ponsa är en populär ort på sydvästra Mallorca som ligger helt nära den exklusiva marinan Port Adriano, flertal golfbanor, restauranger och butiker samt talrika badstränder.

 • Boyta

  270m2
 • Tomt

  1480m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2878
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: