Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa i medelhavsstil i gamla Bendinat vid stranden

Fakta Bilder

Vacker villa i medelhavsstil i gamla Bendinat med gångavstånd till havet

Topläge & stor tomt villa med mycket potential i old Bendinat vid stranden

Detta hemtrevliga hus i söderläge finns i Old Bendinat på bästa läge med gångavstånd till havet och med en underbar utsikt mot trädgården och det vackra mallorkinska landskapet. Egendomens tomtmark är på ca 1.476m2 varav det bebyggda område upptar omkring 700m2 med många sköna terrasser, både med och utan tak, en uppvuxen grönskande trädgård med fruktträd samt en swimmingpool. I husets entréplan finns ett stort vardagsrum med matsal, ett TV-rum, ett komplett utrustat kök med angränsande grovkök och med utgång till terrassen, poolen och innergården. En trappa upp ligger master bedroom med privat badrum en suite samt ytterligare tre sovrumssviter. Alla sovrum har utgång till en balkong. Som en extra bonus finns ett separat gästhus på tomten som är inredd med allrum, kök, två sovrum och två badrum. Övriga faciliteter inkluderar tvättstuga, förråd, tvåglasfönster, gas-/oljeeldning, centralvärme, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning samt en Carport och flera p-platser ute. Bostaden ligger ca 5 bilminuter från Puerto Portals och en tio minuters resa till centrala Palma.

 • Boyta

  700m2
 • Tomt

  1476m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2844
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 118 159,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: