Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik designervilla med stora terrasser och sagolik havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta arkitektoniska mästerverk smyger på ett perfekt sätt upp för sluttningen i den omtyckta och pittoreska orten Puerto Andratx. Förutom en boyta på 300 kvm, erbjuder detta objekt sagolika 200 kvm terrassområden, samtliga med enastående vyer över havet och hamnen i Puerto Andratx. Byggd på en 1 000 kvm stora tomt, placerad på 3 pelare och designad av namnkunniga formgivare i Bauhaus-stil, är detta hus iögonfallande. Det enastående poollandskapet ger huset ytterligare en dimension. En glashiss respektive trappor förbinder de 4 våningsplanen. I bottenplan hittar vi ett allrum med öppen spis. I första våningen är den representativa huvudingången med gästsovrum inklusive badrum en-suite belägen. Här ligger också salongen och matsalen med ett delvis öppet designerkök samt öppen spis. 2 stilfulla och generöst utformade sovrum samt ett badrum finns på våningsplan 3. Takvåningen rymmer ett sovrum med badrum en-suite. Huset har genomgående exklusiva materialval och mycket stilsäker formgivning och är bl.a. utrustad med central- och golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, insyns- och solskydd, markiser utanpå, alarmanläggning, videoövervakning av området, bevattningssystem för trädgården och p-platser för 3 fordon.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2798
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: