Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designervilla med en stor tomt i lantligt läge

Fakta Bilder

309m2 5 Sovrum i Esporles

Lugn och ro garanteras!

Huvudbyggnaden av denna charmiga egendom är i ett plan och består av en hall, en mycket stor salong med öppen spis, ett rymligt fullt utrustat kök med köksö, matplats och skafferi, ett stort sovrum med eget duschbadrum och jacuzzi, samt två sovrum som delar på ett badrum. Ljusa rum, interiör i hög kvalitet och en väl genomtänkt planlösning skapar en intim atmosfär. Därutöver finns på tomten två andra byggnader, båda med badrum, som för närvarande används som gym och kontor, men kan vara perfekt som gästbostäder. I det ca 38.000 kvm stora området finns flera öppna och överbyggda terrasser, uteplatser, en mysig grillplats, swimmingpool, en japansk-medelhavs trädgård samt ett stort område med mandelträd. Fastighetens läge är perfekt för de som söker lugn och lantlig charm och ändå vill använda huvudstadens alla fördelar med dess varierade utbud av restauranger, kultur, nattliv och shopping som nås på bara 20 bilminuter.

Andra bekvämligheter: tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, carport för två fordon, flera p-platser utomhus, larm, rörelsedetektorer, video intercom, automatisk bevattningssystem

 • Boyta

  309m2
 • Tomt

  38413m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7404
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 380 241,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: