Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vakna av ljudet av vågorna i din ljusa och välplanerad villa med fantastisk - Sold

Fakta Bilder

460m2 4 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Lyxvilla arkitektritad i ljus nordisk stil vid stranden i Camp de mar

Med fulländad arkitektur och högsta standard uppenbarar sig detta drömboende med gångavstånd till camp de mars sandstrand. Det exklusiva huset är högt beläget och med en fantastisk havsutsikt kombineras här häpnadsväckande storslagenhet med familjär hemtrevnad. Villan är byggd i fina material med stora glaspartier från golv till tak över två våningar med underbara terrasser i båda plan. Havsutsikt från alla rum. I detta arkitektoniska hem med internationell prägel gör sig den nordiska enkelheten påmind i både materialval och rymdkänsla. På den övre altanen finns en insynsskyddad gjuten pool i härligt läge med fin utsikt mot havet. Villan har ett stort och öppet lyxigt kök, ett ljust vardagsrum/matsal och ett sovrum med anslutande badrum som passar perfekt för gäster. Det finns också en spa-del med gym och bastu. Extra: golvvärme, luftkonditionering, garage, larm, persienner, golv av natursten, veranda och pool.

 • Boyta

  460m2
 • Tomt

  1279m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2893
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: