Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk duplex lägenhet i första linjen mot havet

Fakta Bilder

95m2 1 Sovrum i Palmanova

Betagande panoramautsikt över havet - modern duplex lägenhet

Denna förstklassiga renoverade duplexlägenhet ligger i första linjen mot havet och har från fastigheten som extra clou en direkt utgång till havet och morgondoppet. Lägenheten har ett öppet vardagsrum/matrum med integrerat fullt utrustat kök och tillgång till en underbar terrass mot havet. Dessutom finns det för närvarande ett sovrum och ett badrum - men det finns möjlighet till ett andra sovrum. En cirka 25 kvm uteplats (patio) som också kan användas som parkeringsplats samt ett garage kompletterar detta attraktiva erbjudande. Torrenova ligger på den populära sydvästra kusten av Mallorca nära många restauranger, barer och shopping som tillgodoser det dagliga behovet. Sköna vikar och stränder nås på bara några bilminuter.

 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  2207
 • Badrum

  1
 • Pris

  532 732,05 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: