Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant Penthouse i första havslinjen med blick mot en magnifik bukt

Fakta Bilder

129m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Njut av en fantastisk utsikt över det djupblå Medelhavet och Malgratsöarna

Denna fantastiska takvåning är del av ett litet bostadsområde som ligger i första linjen mot havet i en vacker vik och bjuder på en fantastisk havsutsikt och egen tillgång till havet. Den totalrenoverade takvåningen fördelas över två våningar och erbjuder ett öppet vardagsrum/matsal med öppen spis och fullt utrustat kök, mastersvit med eget badrum, ytterligare två sovrum, ett separat badrum, lounge, gästtoalett och ett förråd. De ljusa rummen är eleganta och utrustade med material av hög kvalitet. På båda våningsplan erbjuder rymliga havsutsikts-terrasser dig att sola och koppla av. Det välskötta bostadsområdet har ett gemensamt poolområde och en hiss. Två parkeringsplatser tillhör lägenheten. Från denna spektakulära takvåning kan du på bara några minuter med bil nå tre golfbanor, flera marinor och ett brett utbud av restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter.

Ytterligare utrustning: dubbelglas, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom


 • Boyta

  129m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7412
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 488 429 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: