Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utsökt duplex takvåning med utsikt över havet och bergen

Fakta Bilder

311m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Sensationell takvåning nära "Real Golf Bendinat"

Denna utsökta duplex takvåning med utsikt över havet och bergen ligger nära "Real Golf Bendinat". Fastigheten har ett byggt område på ca 376m2 med olika täckta och öppna terrasser. På första våningen hittar du ett kontor som kan omvandlas till ett sovrum, ett stort komplett utrustat kök, ett generöst vardagsrum med tillgång till en terrass, master bedroom med badrum en-suite med dressingroom och ytterligare två sovrum ett med egen terrass det andra med en-suite badrum. Första våningen innehåller även gästtoalett och tvättstuga. På andra våningen finns en öppen lounge med biljardbord, öppen spis och vinkällare. Takterrassen är på ca 61m2 med fantastisk utsikt. Det femte sovrummet har ett privat badrum. Detta underbara bostadskomplex erbjuder en gemensam pool med en vackert anlagd medelhavsträdgård. Ytterligare faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är bl.a.sydorientering, isolerglas, två parkeringsplatser i garage, luftkonditionering varm/kallt, ett gemensamt gym med pool, samt en grillplats. Bendinat är ett vackert villaområde på sydvästra Mallorca - nära den prestigefyllda småbåtshamnen Puerto Portals med dess imponerande yachter, exklusiva restauranger, barer och butiker samt fina badstränder.

 • Boyta

  311m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7328
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 004 008,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: