Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Duplex-Penthouse med betagande havsutsikt i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

180m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Duplex-Penthouse med magnifik havsutsikt och stora terrasser

Denna vackra Duplex-takvåning finns i den omtyckta regionen Nova Santa Ponsa och bjuder på en spektakulär utsikt över havet. Sköna öppna och taktäckta terrasser på totalt ca 98m2 har gott om plats för både vila och umgänge i en vacker miljö med både grillhörna och ett sommarkök. Lägenhetens boyta på totalt 180m2 är fördelade i två plan och innehåller i entréplan en generös salong/matsal, det komplett utrustade köket med angränsande tvättstugan, två sovrum, ett av dem med badrum en suite, ett separat badrum samt en vacker terrass mot havet. En trappa upp ligger det rymliga master bedroom med eget badrum och stor solterrass. I området finns ett helt underbart gemensamt stor poolområde inbäddad i en vacker trädgårdsanläggning. Övriga faciliteter inkluderar centralvärme (el), luftkonditionering varm/kallt samt en öppen spis. Helt nära ligger vackra badstränder, de tre golfbanor runt Santa Ponsa och den nya marinan Port Adriano med gourmetrestauranger och lyxiga butiker.

 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2846
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: