Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla på imponerande stor tomt och vacker utsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

659m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna drömvilla med förtjusande hamnutsikt finns i det vackra Puerto Andratx. Villans ca 659 kvm boyta renoverades helt nyligen och ligger på en underbar ca 11.076 kvm stor markyta med parkliknande och fin designad trädgård som erbjuder maximal lugn och avskildhet. Det finns en förstklassig pool och ett flertal sköna terrasser på ca 315 kvm för både sol och skugga. Villans två våningsplan omfattar i entréplan en elegant hall, en stor och ljus salong/matsal med dubbel takhöjd, det komplett utrustade eleganta köket i öppen planlösning, huvudsovrum med badrum en suite, ett arbetsrum samt en separat toalett. Detta plan har utgång mot sköna loungeområden, sommarköket och ett fristående bastuhus med jacuzzi i trädgården. Via en trappa från hallen nås en fantastisk takterrass med vidsträckt havsutsikt. I undervåningen finns en separat entré, två sovrum båda med privata badrum en suite, en sovvrumssvit med sitthörna och badrum, ett TV-rum, ytterligare ett badrum samt en bodega med ett tempererad vinrum. Därutöver förfogar fastigheten över ett separat poolhus med badrum som används till gym, men som också lämpar sig som gästlägenhet. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket exklusiva hem erbjuder är bl.a. centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården, ett garage för ett fordon samt flertal p-platser på tomten. Det är gångavstånd till hamnen, exklusiv shopping, trevliga restauranger och barer.

 • Boyta

  659m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2756
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: