Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk familjevilla med havsutsikt i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den perfekta bostaden – villa med utsikt i eftertraktad läge

Denna vackra bostad har ett mycket bra läge i det populära Bendinat riktat mot söder och är ett idealiskt hem för den stora familjen. Fastighetens tomtmark är på ca 1.016m2, varav boytan upptar omkring 300m2 fördelade på tre våningar med flera terrasser. Från alla nivåer njuter man den fantastiska panoramautsikten över Bendinat och havet. I entréplan finns det stora vardagsrummet, matsalen, det komplett utrustade köket med plats för matbord, grovköket, gästtoaletten samt den stora delvis överbyggda terrassen mot havet. En trappa ned ligger huvudsovrummet med badrum en suite, ytterligare tre sovrum och två separata badrum. Dessutom ett stort spelrum med biljardbord och utgång till garaget. Längst ned i huset ligger det vackra poolområdet med solterrassen, grillplatsen och trädgården med palmträd. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är bl.a. centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, en vinkällare, dusch och toalett i poolområdet, förråd, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning och ett dubbelgarage med automatisk port. Bendinat är en populär kustort på sydvästra Mallorca. Förutom den kungliga golfbanan av Bendinat är den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och lyxig shopping i omedelbar närhet samt många fina vikar och sandstränder.

 • Boyta

  300m2
 • Tomt

  1016m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7304
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: