Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla i första linjen mot havet - Sold

Fakta Bilder

451m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Stilig modern ljus villa med infinity-pool och spektakulär havsutsikt

I det mycket eftersökta Santa Ponsa med en strålande fri sikt över havet finns detta moderna, ljusa och luftiga hus på en tomt om ca 1.593m2 med en spektakulär infinity-pool omgiven av en välvårdad medelhavsträdgård. Villans 451m2 bostadsyta är fördelade på ljus och generös salong med öppen spis, matsal, komplett utrustat öppet lyxig ”Birgit Müller”-kök och utgång till en inbjudande terrass, dessutom grovkök, förråd och en gästtoalett i entréplan. Därutöver finns på detta plan en gästtrakt med ett sovrum och badrum en suite som har egen ingång. En trappa ned ligger master bedroom med badrum en suite, stor walk-in-closet och privat terrass, dessutom ytterligare tre sovrumssviter, ett av dem har egen terrass. Övriga faciliteter och utrustning som detta moderna hem erbjuder är bl.a. centralvärme/golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarm, automatisk trädgårdsbevattning, bastu och ett dubbelgarage med el.manövrerbar port. Orten Santa Ponsa ligger nära den nya lyxiga marinan Port Adriano, har flera golfbanor och vackra badstränder. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  451m2
 • Tomt

  1593m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2847
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: