Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker egendom på landsbyggden med vidsträckt utsikt över hav och land

Fakta Bilder

230m2 7 Sovrum i Galilea

Två separata byggnader i traditionell stil i lantlig idyll

Den traditionella egendomen består av två separata byggnader på en ca 1.692m2 stor tomt i byn Galilea och bjuder på enastående fri sikt över Medelhavet. Huvudbyggnadens boyta är på ca 230m2 fördelad på två plan. I entréplan ligger salongen med utgång till terrassen, matsalen, ett kök med skafferi, tre rymliga sovrum, en klädkammare, ett badrum och en gästtoalett. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite och klädkammare. I huset finns dessutom ett omklädningsrum med dusch, förråd, tvättstuga samt ett grovkök. Det andra husets boyta är ca 150m2 också det i två plan och innehåller i entréplan rymlig vardagsrum/matsal med öppet kök och utgång till terrassen. På nedra plan finns två dubbelsovrum, ett badrum, ett garage samt en gästlägenhet inredd med kök, sovrum och badrum. Detta exklusiva hem kombinerar det bästa av två världar - det ligger lugnt i bergen men erbjuder ändå en fantastisk utsikt över kusten och Medelhavet! Andra funktioner inkluderar sydväst-orientering, en pool, tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, eldstäder, en vattenkälla, grillplats, högt i tak med synliga takbjälkar, terrakotta- och parkettgolv samt två parkeringsplatser. Den pittoreska byn Galilea ligger mitt i den imponerande Serra Tramuntana på ca 460 m över havet. Öns huvudstad Palma, liksom stränderna på sydvästra kusten av Mallorca nås på ca 30 minuter med bil.

 • Boyta

  230m2
 • Tomt

  1692m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  33523
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 578 940,52 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: