Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik egendom i herrgårdsstil med 5 gästlägenheter och med golfbanan int

Fakta Bilder

1263m2 8 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Den imponerande lyxvillan med fem gästlägenheter ligger på en parkliknande tomt i Nova Santa Ponsa och har direkt utgång mot golfbanan. Fastighetens totala tomtyta är på 7190 kvm, en boyta på 1263 kvm, ett flertal öppna och inbyggda terrasser och altaner på ca 376 kvm, ett fantastiskt poolområde, egen tennisbana och allt omgiven av en enastående vacker trädgårdsanläggning. På entréplanet i huvudbyggnaden finns salongen med öppen spis, matsalen, kontoret, baren, hemmabion, pokerrummet, köket som är komplett utrustad, frukostrummet intill, det speciella ”Versace”-rummet samt gästtoaletten. Nästan alla rum på detta våningsplan öppnar sig mot ett flertal solterrasser, diverse lounge-områden för både sol och skugga och mot sommarköket. Här finns också det mysiga sommarhuset med lounge och baren samt den uppvärmingsbara swimmingpoolen. I övervåningen ligger huvudsovrummet med badrum en suite, privat salong med öppen spis, matsal eller frukostrum med pentry, ett badrum med dressingroom till ”henne”, ett badrum med dressingroom till ”honom” samt ett gym. Här uppe finns också ett flertal sköna solterrasser att tillgå. Därutöver finns 5 gästlägenheter i huset. Två av lägenheterna är inredda med vardera två sovrum och två badrum en suite. De andra tre lägenheterna har var sitt sovrum med badrum en suite. Övriga faciliteter av detta underbara boende är luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmanläggning, rörelsedetektorer, automatiskt bevattningssystem för trädgården, vinkällare, gym, bastu och jacuzzi. Det finns garage för fyra bilar och p-platser för upp till 20 fordon.

 • Boyta

  1263m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  2557
 • Badrum

  9
 • Pris

  9 439 250 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: