Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv modern lägenhet med makalös havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

210m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Bästa läge i Bendinat med gångavstånd till golfbanan

Välkommen till en vacker och stilfull utrustat lägenhet som bjuder på en fascinerande panoramablick över havet och som ligger på bekväm gångavstånd till golfbanan i Bendinat. Bostadens bebyggda område är på ca 210m2 med en stor överbyggd terrass mot havet som kan användas till extra rum året runt. Den ljusa och luftiga bostaden innehåller rymlig salong med matsalsdel och med stora skjutbara glaspartier som öppnar upp mot den härlig stora terrassen , ett komplett utrustat modernt kök med angränsande grovkök, tre rymliga sovrum med privata badrum en suite samt en separat gästtoalett. Det trevliga bostadskomplexet har en stor gemensam swimmingpool omgiven av en snygg trädgårdsanläggning samt bjuder på en fin utsikt mot golfbanan. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarm samt en garageplats under fastigheten. Bendinat är ett exklusivt villaområde på sydvästra Mallorca, helt nära till den fashionabla marinan Puerto Portals med trevliga restauranger, barer och lyxig shopping samt många sköna badstränder.

 • Boyta

  210m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2877
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: