Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig villa med privat strand vid havet

Fakta Bilder

500m2 9 Sovrum i Cala Blava

Makalös panoramautsikt över Palma, hamnen och Medelhavet

Detta unika drömhem ligger på stranden i Son Veri Nou och erbjuder privat tillgång till stranden och en spektakulär utsikt över hela Palma-bukten. Huset ligger på en cirka 689m2 tomt, har ett byggt område på ca 500m2 som sträcker sig över tre våningar. På ingångsnivån finns det smakfulla, ljusa vardagsrummet med öppen spis och tillgång till en stor terrass med frontläge, en angränsande matsal, ett separat komplett utrustat kök, fyra sovrum, ett med eget badrum en-suite samt ett annat separat badrum. Mastersviten med privat badrum och omklädningsrum ligger en trappa upp, dessutom ytterligare ett sovrum, ett badrum, en ljus och öppen lounge med en ljuvlig terrass utanför som bjuder på fantastisk utsikt. Hela undervåningen består av en separat lägenhet som är inredd med vardagsrum, tre sovrum, två badrum, kök och terrass. På detta våningsplan ligger även den inbjudande swimmingpoolen och den lilla porten som leder direkt från fastigheten till stranden. Utemiljön är mycket snyggt utformat med vacker växtlighet. Övriga faciliteter och funktioner inkluderar delvis tvåglasfönster,  centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt och två parkeringsplatser. Den exceptionella fastigheten ligger inom gångavstånd från Club Nautico Arenal, där det finns ett varierat gastronomiskt utbud. Son Veri Nou själv är ett lugnt bostadsområde med en vacker bilfri strandpromenad, perfekt för promenader och cykling. Den spektakulära klippiga sydkusten på Mallorca ligger i omedelbar närhet. Huset har en giltig licens för semesteruthyrning.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  689m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  2947
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 629 600,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: