Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvåning med panoramablick över havet

Fakta Bilder

141m2 3 Sovrum i Palma

Imponerande nybyggnadsprojekt – vacker lägenhet med utsikt över havet

Denna stiliga lägenhet ligger på första våning i en exklusiv residens med endast sex bostäder som just nu är under uppförande i Bonanova, ett av de mest eftersökta stadsdelar av Palma. Bostadskomplexet omges av en medelhavsträdgård med gemensamt poolområde och bjuder på en drömlik utsikt mot havet. Den generösa ca 141 m2 stora lägenhet förses med vackra terrasser om ca 15m2, en elegant salong/matsal, ett komplett utrustat öppet kök, mastersvit med privat badrum, ytterligare två sovrum som delar på ett badrum samt en gästtoalett. Övriga faciliteter som dessa eleganta nya lägenheter utrustas med är centralvärme, luftkonditionering varm/kallt och Domotic System. Två parkeringsplatser i garage och ett förråd ingår. På promenadavstånd nås centrala Palma med dess stora utbud av förströelse och fina badstränder är också bara en kort biltur bort.

 • Boyta

  141m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2832
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 064 616,55 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: