Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömbostad med havsutsikt i Cala Fornells!

Fakta Bilder

88m2 2 Sovrum i Peguera

Spektakulär havsutsikt - takvåning i bästa läge

Detta vackra penthouse i söderläge bjuder på en fantastisk havsutsikt och finns i Cala Fornells med promenadavstånd till stranden och den mysiga byn Peguera. Bostaden har ett bebyggd område om ca 103m2 och en bostadsyta om ca 88m2, en ca 15m2 terrass under tak samt en fenomenal takterrass om ca 77m2. Lägenheten har en smakfull inredning och bstår av en välkomnande entré, ett rymligt vardagsrum med matsalsdel, ett komplett utrustat öppet barkök, master bedroom med badrum en-suite samt ytterligare ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, ett förråd samt en bilparkering. Bostadskomplexet är omgiven av en välvårdad trädgårdsanläggning med en stor gemensam swimminpool. Cala Fornells ligger på sydvästra Mallorca och bjuder på vackra badvikar och kristallklart vatten.

 • Boyta

  88m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2853
 • Badrum

  2
 • Pris

  672 141,16 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: