Lavin Estates | Attraktiv rymlig villa med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv rymlig villa med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

245m2 5 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Rymlig villa med magisk blick mot hamnen i Puerto Portals

Med ett fantastiskt läge på en höjd i Costa den Blanes grönskande kullar och en underbar vidsträckt utsikt över hav och land finns detta eleganta generösa hem i en lugn och fridfull omgivning. Fastighetens tomtmark är på ca 1.000m2 varav boytan upptar omkring 245m2 med härliga terrassområden både med och utan tak på ca 240m2 fördelade på flera våningsplan, en snygg poolarea, ett sommarkök, en liten damm och allt omgiven av en grönskande trädgård. Huset har flera etage fördelade på: gatuplan där en studio som också kan användas till kontor är placerad. En trappa ned finns en ingång till som leder in till vardagsrummet med öppen spis, matsalen, det komplett utrustade köket med plats för matbord, grovkök samt en gästtoalett. Ytterligare en trappa ned ligger fyra sovrum: stort master bedroom med privat badrum, ett sovrum med badrum en-suite samt två sovrum som delar på ett badrum. Därutöver finns i husets bottenvåning ytterligare ett sovrum med badrum en suite. Denna välkomnande bostad har gott om plats för nära och kära. Övriga faciliteter inkluderar dubbelglasade träfönster, central-golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning samt en Carport och flera p-platser. I nära omgivning finns den lyxiga marinan Puerto Portals med eleganta restauranger, barer och shopping, flera fina badstränder och golfbanan Royal Bendinat.

 • Boyta

  245m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2849
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: