Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilfull villa perfekt för generationsboende i Cas Catala - Sold

Fakta Bilder

475m2 8 Sovrum i Cas Catala - Sold

Magnifik stor villa i grönskande stor trädgård

I ljus söderläge ligger den eleganta villan omgiven av en stor och ljummig trädgård i Cas Catala på en tomt om ca 1.193m2. Villans boyta är på ca 475m2 fördelade på två nästan identiska bostäder med vardera fyra sovrum och som är idealisk för generationsboende. Husets vänstra flygel har en ljus och luftig entré, tre sovrum, ett badrum samt ett rum som används till kontor. En trappa upp finns vardagsrummet, det komplett utrustade köket, ett sovrum och ett badrum samt en stor terrass. Husets högra flygel är nästan identisk fördelad, men har en anourlunda trappa i indutriell design. Den vidsträckta utemiljon bjuder på sköna platser i skuggan och fina solterrasser i den vackra grönskande trädgården. Två stora carports med plats för upp till fyra fordon samt flera ute-parkeringar. Övriga faciliteter inkluderar centralvärme, kamin, en vinkällare samt automatisk trädgårdsbevattning. Cas Catala ligger fem bilminuter från den vackra hamnen Portals med talrika restauranger, barer och caféer. Palmas flygplats nås på ca 20 minuter.

 • Boyta

  475m2
 • Tomt

  1193m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  7179K
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: