Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa i Son Vida med panoramablick över Palmabukten

Fakta Bilder

1042m2 6 Sovrum i Son Vida

Med en helt fantastisk panoramautsikt mot havet och Palmabukten ligger detta drömhem i det vackra villaområde Son Vida på en tomt om ca 4.100 kvm varav boytan upptar ca 1.042 kvm. Huset byggdes 2015 och erbjuder härliga ca 531 kvm stora terrassområden för både sol och skugga och en mycket vackert anlagd trädgård. På solterrasserna finns relaxavdelning, en fantastisk pool och en mysig grillhörna. Tvåplansvillan innehåller i bottenvåningen: en salong med kök, ett kontor, fyra sovrum med privata badrum en suite samt ett spa med bastu och jacuzzi. Dessutom ligger ett dubbelgarage med el.manövrerbar port och en tvättstuga på detta plan. En trappa upp finns två eleganta sovrumssviter, en lounge.hörna, ett kök och en hemmabio. I bottenvåningen av detta mycket eleganta hem ligger vinkällaren och förvaringsutrymmen. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, alarmsystem, automatiskt trädgårdsbevattning, öppen spis, ett gym samt en hiss. Palma med dess stora utbud av förströelse nås på några bilminuter.

 • Boyta

  1042m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2814
 • Badrum

  7
 • Pris

  12 313 174,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: